Russo Dakwerken Veldhoven -Welkom.

Kunststof of Bitume.

Kwaliteit & Garantie.

Offerte aanvragen.

Referentieprojecten.

 

Russo Dakwerken VOF, tel 06-46 34 16 75, e-mail info@russodakwerken.nl, De Run 8327, 5504 EN, Veldhoven

Kunststof of Bitume

Wij van Russo Dakwerken leveren kwaliteit en maatwerk, maar ook een uitgebreide service. Daarbij moet u denken aan een op maat gemaakt advies voor een specifiek dak, zoals het bepalen van de juiste dakbedekking en het berekenen van de juiste dakisolatie. Bij ons kunt u ook terecht voor een gratis dakinspectie en/of offerte. Wij zijn snel en flexibel als het gaat om spoedreparaties en lekkages. Dit is voor ons geen enkel probleem.

 

Uiteraard werken wij uitsluitend met kwaliteitsmaterialen die uitvoerig zijn getest en voorzien van Komo-attest met product-certificaat. Op alle door ons gemaakte daken wordt standaard een schriftelijke garantie van 10 jaar gegeven. Op verzoek is 10 jaar of zelfs 15 jaar volledig verzekerde dak-garantie mogelijk.

 

Om de levensduur en het uitsluiten van lekkages van een dak na de garantieperiode te verlengen is het mogelijk om een onderhoudscontract af te sluiten. Dat wil zeggen dat er dan periodiek (1 of 2 maal per jaar) preventief onderhoud wordt gepleegd en het dak wordt voorzien van een schoonmaakbeurt.

 

Veiligheid staat ook bij ons hoog in het vaandel. Zo is ons personeel VCA gecertificeerd en zorgen wij altijd voor de juiste veiligheidsvoorzieningen.

 

Voor uitgebreide kwaliteits- en garantieinformatie neemt u dan contact met ons op. Info@russodakwerken.nl